Asukkaalle

Tervetuloa asukkaaksi Elämänpuuhun – toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiisi!

Olemme yhteisö, joka mahdollistaa mielekkään ja merkityksellisen elämän toteutumisen ikääntyessä. Meille on tärkeää tuntea ja ymmärtää elämänhistoriaasi, tapoja ja tottumuksiasi, jotta voimme auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi ja turvalliseksi. Tässä apunasi on ensihetkistä lähtien omahoitajasi, joka auttaa paitsi lomakebyrokratiassa, ennen kaikkea elämääsi uudessa kodissasi!

Meille on mahdollista tulla joko kevyemmän yhteisöllisen asumisen asiakkaaksi tai ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaaksi.

Yhteisöllisen asumisen asukkaana saat monipuolista apua päivisin klo 7-22 välisenä aikana. Saat tarvittaessa apua pukeutumisessa ja peseytymisessä sekä talon sisällä liikkumisessa. Lääkkeenjako huolehditaan hoitajien toimesta ja voit käydä alakerrassa ruokailemassa oman vointisi mukaan. Yöaikaan käytössäsi on turvaranneke, joka avulla saat hoitajan tarvittaessa nopeasti paikalle. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua talon virike- ja ryhmätoimintoihin.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaana käytössäsi ovat edellä mainitut palvelut koko vuorokauden ympäri; paikalla on aina ammattitaitoinen hoitaja ja muuta koulutettua sote-henkilökuntaa apunasi.

Sekä ympärivuorokautisen palveluasumisen että yhteisöllisen asumisen asukkaaksi voit päästä sekä kaupungin kilpailutetun puitesopimuksen että palvelusetelin avulla. Toimitusjohtajamme kertoo näistä eri mahdollisuuksista lisää ollessasi häneen yhteydessä ja autamme kaikkien tarvittavien dokumenttien täytössä sekä mahdollisten tukien haussa.

Ole yhteydessä ja sovi aika tutustumiskäynnille. Esittelemme uutta mahdollista kotiasi mielellämme!

Omavalvontasuunnitelma 24.1.2023