Omaiselle

Tarvitseeko ikääntynyt läheisesi kevyempää yhteisöllisen asumisen tai ympärivuorokautisen  palveluasumisen paikkaa?

Yhteisöllisessä asumisessa läheisesi saa monipuolisia hoiva-, ateria- ja virikepalveluja klo 7-22 välisenä aikana ja yöllä apu on turvarannekehälytyksen päässä, johon reagoivat samassa rakennuksessa työskentelevät hoitajat.

Ympärivuorokautisen palveluasuminen asukkaana kaikki palvelut ovat läheisesi saatavilla ympäri vuorokauden. Kotimme tavoitteena on hoitaa läheistäsi parhaan osaamisemme ja taitojemme mukaan ja toivommekin, että myös sinä koet tulevasi läheisesi lämminhenkiseen kotiin. Emme ole täydellisiä, mutta yritämme parhaamme! Omaiset kutsutaan mukaan hoito- ja palvelusuunnitelman luomiseen ja päivittämiseen. Yrityksen omistava yhdistys Elämänpuu ry tarjoaa lisäksi omaisille vertaistukiryhmiä ja keskustelumahdollisuuksia.

Läheisesi voi hakeutua asukkaaksi joko Pirkanmaan hyvinvointialueen puitesopimusasiakkaana tai Pirkanmaan hyvinvointialueen palvelusetelillä. Puitesopimusasiakkaalta Pirkanmaan hyvinvointialue laskuttaa hoitovuorokausihinnan oman hinnastonsa mukaisesti.

Palveluseteli on Pirkanmaan hyvinvointialueen myöntämä etuisuus, jonka arvo lasketaan asiakkaan tulojen perusteella. Asiakkaalle jää maksettavaksi hoitovuorokaudesta palveluntuottajan hinnan ja palvelusetelin erotuksen osuus.