Rekrytointi

REKRYTOINTI-ILMOITUS TOIMITUSJOHTAJAN SIJAISUUDESTA

Hyvänolon Elämänpuu Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan äitiysloman ajaksi maaliskuusta 2024 alkaen. Elämänpuu tuottaa ympärivuorokautista palveluasumista ja yhteisöllistä asumista Tampereella Pirhan hyvinvointialueella. Hyvänolon Elämänpuu Oy on Kristillisen palvelukotiyhdistys Elämän puu ry:n omistama hoivakoti.

Etsimme palvelukseemme SOTE-toimialan tuntevaa, aikaansaavaa ja verkostoitunutta toimitusjohtajaa, jolla on kokonaisnäkemys ikäihmisten asumispalvelukokonaisuuden asiakas- ja henkilöstölähtöisestä johtamisesta ja kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu keskeisesti ARA-kiinteistöjen hallinnointi ja hyvinvointialueen sekä valvontaviranomaisten kanssa tehtävä tiivis yhteistyö. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, koulutusta ja aiempaa johtamiskokemusta. Työtapamme perustuu yhteisöllisyyteen, jossa läsnäolo ja yhteistyö palvelujohtajan ja henkilöstön kanssa korostuu.

Toimitusjohtajan keskeisiin tehtäviin kuuluvat mm:

  • Yhtiön hallinnolliset johtamistehtävät ml vastuu taloudesta
  • Raportointi yhtiön hallitukselle
  • Tiivis yhteistyö hyvinvointialueen kanssa
  • Sidosryhmäyhteistyö
  • Elämänpuu ry:lle alihankintana toteutettavat toiminnanjohtajan työt, joista keskeisimpiä asuntojen vuokraus Hyvänolon Elämänpuu Oy:n asukkaille, ARA-hallinnointi, raportointi yhdistyksen hallitukselle ja kiinteistöjen ylläpidosta huolehtiminen.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 4.12.2023 mennessä osoitteeseen leenarauhalalr@gmail.com

Vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi pyydämme liittämään CV:n ja vapaamuotoisen Esseen ”Miksi olisin hyvä määräaikainen toimitusjohtaja Elämänpuulle?”  Hakijoille ilmoitetaan valintaprosessista ja sen tuloksista joulukuun 2023 aikana.