Taidelainaamo

Tule mukaan rakentamaan mielekästä arkea asukkaillemme ja osallistu Taidelainaamo -hankkeeseemme.

Tavoitteena on saada Elämänpuuhun taidelainaamo valokuvatauluista. Jokainen asukas voi jatkossa lainata huoneeseensa taulun ja halutessaan vaihtaa taulun toiseen. Hinnasto mahdollistaa sinulle samalla taulujen ostamisen myös itsellesi. Idean loppusykäyksen antoi yhden asukkaan spontaani toive saada yksi käytävän seinällä ollut valokuvataulu huoneeseensa, sillä kyseinen kuva toi asukkaalle mieleen lapsuuden. Me pääsemme luonnon keskelle koska tahdomme, mahdollistetaan luonnon läsnäolo arjessa myös ikääntyville.

Taidelainaamo hankkeeseen valokuvat on lahjoittanut Sirpa Pursiainen ja hankkeesta syntyvät tuotot käytetään lyhentämättömänä Hyvänolon Elämänpuu Oy:n asukkaiden hyväksi.

Ota yhteyttä toimitusjohtaja Sirpa Pursiaiseen 050 3256115 (sirpa.pursiainen@elamanpuu.fi) ja kerro, kuinka monta taulua haluat lahjoittaa taidelainaamoon ja mitkä taulut haluat itsellesi. Saat laskun sähköpostitse. Tämän jälkeen valokuvaliikkeestä tulostetaan valokuvat 50 cm x 70 cm kokoon ja kehystetään Hyvänolon Elämänpuu Oy:n taidelainaamoon sekä sinulle ostamasi määrä.

 

Hinnasto

  • 1 taulu taidelainaamoon 199€
  • 1 taulu itselle + 1 taulu taidelainaamoon 399 €
  • 2 taulua itselle + 2 taulua taidelainaamoon 699 €
  • 2 taulua itselle + 6 taulua taidelainaamoon 1199 €
  • 3 taulua itselle + 9 taulua taidelainaamoon 1699 €

 

Klikkaa kuvaa, jotta näet kuvan kokonaan.